Woonstijlen


Wat is jouw woonstijl?

Jij kiest, bedenkt en combineert. Zo ontstaat je eigen woonstijl. En welke stijl dat ook is, Duraline heeft de handigste opbergmogelijkheden voor elke ruimte in huis. Om het zoeken en kiezen gemakkelijker te maken is onze collectie ingedeeld in 5 verschillende stijlgroepen: Basic, Modern, Sfeervol, Modern Design, Sfeervol klassiek.

Basic
Minder is meer, zeker in je interieur. Je houdt het graag rustig en ingetogen, Functioneel en praktisch. Comfortabele en gemakkelijk te onderhouden materialen met mooie lijnen, eenvoudig van vorm. Je kiest voor rustige kleuren die goed te combineren zijn met tijdloze accessoires. Jouw woonstijl is basic.

Modern
Strakke belijningen en mooie symmetrische vormen. Je laat de ruimte groot, overzichtelijk en strak van vormgeving. Met trendy items en mooie, luxe accessoires. De meubels zijn veelal vlak en in hoogglans uitgevoerd met een strakke greep of greeploos. Soms in combinatie met hoogwaardig plastic, rvs of beton. Maak kennis met de moderne woonstijl.

Sfeervol
De natuur als inspiratiebron voor je interieur.
Je kiest voor warme, natuurlijke tinten in combinatie met materialen als katoen, wol en linnen. Met steekwoorden als comfortabel, uitnodigend, eerlijk en robuust. Je houdt van landelijk met een zweem van romantiek en een leefbare nonchalance. Jouw woonstijl is sfeervol.

Modern Design
Heb je veel
glas in huis dat je combineert met kunststof, staal of juist hoogglans materialen? In zwart, wit of grijstinten met vaak een opvallend kleuraccent? Met een mooi leren bankstel in strakke vormgeving? Kies je voor sober, functioneel en ruimtelijk? Dan is Modern Design jouw woonstijl.

Sfeervol Klassiek
Bling bling, stijlvol en royaal.
Je geniet van een luxe uitstraling. Je combineert paars of zilver en warme houtkleuren met een mooie kroonluchter boven een rijk gedekte royale tafel. In een barok en boudoir-achtige vormgeving. Traditioneel, maar op een eigentijdse manier. Jij voelt je thuis bij de sfeervol klassieke woonstijl


Nieuw bij Duraline