bg
Inspiratie voor:

Woonkamer

Je huis moet voelen als thuis. De mooie en handige opbergsystemen van Duraline helpen je om je woonkamer netjes, maar ook stijlvol in te delen. Met planken die er net zo mooi uitzien als de spullen die je erop wilt zetten. In een woonstijl die bij jou past.

bg
Inspiratie voor:

Keuken

In de keuken en de bijkeuken moet je alles gemakkelijk kunnen vinden waar en wanneer je dat nodig hebt. De handige zwevende planken, planken van glas en mooie plankdragers uit de collectie van Duraline zijn ideaal om uw keuken en bijkeuken stijlvol te ordenen.

bg
Inspiratie voor:

Slaapkamer

Rommel geeft onrust en dat is het laatste waar je behoefte aan hebt in een slaapkamer. Maak een keuze uit de mooie en stijlvolle planken van Duraline. Ze zijn eenvoudig te monteren en net zo mooi als de spullen die je erop wilt zetten.

bg
Inspiratie voor:

Werkkamer

Geef je werkkamer een professionele uitstraling met de handige opbergsystemen van Duraline. Met het assortiment slimme onderdelen, zoals wandplanken, zwevende planken, rails en opbergrekken aan de muur of deur wordt de ruimte in de werkkamer helemaal benut.

bg
Inspiratie voor:

Garage

Staat de garage zo vol met gereedschap, fietsen en andere dingen dat er zelfs geen plaats meer is voor de auto? Ga vandaag nog aan de slag. Kies uit onze uitgebreide collectie planken, rails en wandhaken en laat de handige opbergsystemen van Duraline je inspireren.

bg
Inspiratie voor:

Kinderslaapkamer

Maak opruimen voor kinderen weer leuk met de vele opbergmogelijkheden van Duraline. Kies voor een spannend effect met planken, die eventueel zwevend kunnen worden opgehangen. Bekijk de vele mogelijkheden van Duraline en laat je fantasie de vrije loop.

bg
Inspiratie voor:

Buiten

Meer genieten van buiten? Maak van je tuin en balkon een buitenkamer en verleng zo je woonkamer. Duraline heeft prachtige, al dan niet zwevende, wandplanken speciaal voor buiten in haar assortiment. Zeer gemakkelijk te monteren en handig in gebruik.